Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.11.2009 21:39 - Какви са тия дивотии, бе.
Автор: evrazol Категория: Политика   
Прочетен: 4375 Коментари: 20 Гласове:
8

Последна промяна: 12.11.2009 21:43


Ако такова е средното ниво на интелигентност тук, да бех извадил селския си език и долните си страсти да ги разливам наоколо / както правя в момента/ вместо да се взирам за някоя мислеща личност. В Брюксел премиерът заяви, че ГЕРБ ще подкрепи искането на ДСБ и „Атака” за отстраняването от длъжност на президента Георги Първанов. „След като нашите партньори в парламента са го направили, след като президентът се изложи по този начин – ако не ги подкрепим, това означава какво? В случая ще ги подкрепим, понеже те искат. Иначе аз не бих предизвикал такава криза, но те са ми по-важни вече от президента Първанов”, заяви Борисов. Премиерът определи като „махленски” скандала около отзоваването на посланиците ни от Турция и САЩ, който изостри отношенията между правителството и президента. Той подчерта, че е оставил широко отворена врата за изход от ситуацията, но Първанов е предпочел да продължи да нагнетява напрежението.
На събитие в МВР и по-късно – в Министерски съвет Борисов каза: Очаквам разум от всички – да върнем назад емоциите, обидите, каза премиерът Бойко Борисов. Във времето на финансова криза събарянето на президентската институция, събаряне на правителството, нови избори, ще ни извадят от правия път, според премиера.
А???? Бате Бойко Ви взе акъла. Сега на кое да му угодим? Той с тоя импийчмънт не знам друго дали направи, но направо си се пичкосва с природонаселението /нагъзеното/, дето не знае на какво да му седне. Я вижте последното изречение. Събаряне на президентската институция . Не, институцията си остава. Президента трябва да се махне. И от това не следва непременно събаряне на правителството. Или пък следва??? Ама защо следва, за сега знае само Бойко. Клатели се били институциите. Те и на коча камбаните се клатят, ама не падат. Така се клатиха последните четири години, но изклатените останахме ние. Сега не му било времето. /израз от царското време/ Е кога ще му е времето? Като му изтече мандата ли? И за какво клатене на институциите си говорите? Това че Бойко го дава гъзнем по негови си причини не означава, че непременно е прав. Интересно - преди неговото изказване, нямаше толкова защитници Гоце. Което значи че Бойко мисли вместо Вас. Имиджа ли ще ни пострада - та Гоце е опора на червената мафия. Ако го махнем имиджа ще ни се вдигне, а икономиката ни няма да го усети. Освен ако чичко Путин не е понатиснал Батман. Щото нали помните че ние сме руския троянски кон в Брюксел. Всички институции трябвало да се обединят - дрън, дрън. Ако е можело, да са се обединили. Те даже си бяха обединени в тройна коалиция под егидата на Гоце. Кога пък тоя стана нещо повече от срам за институцията???   Понеже търсим сигурност и оцеляване, преди двайсе години си избрахме „правния преход” и още плавно плаваме по течението. Оцеляват достойните, да ви кажа, другите живучкат. С отзоваването на Гоце сериозно ще се възроди националната ми гордост!!! Ау-у-у Забравих глобалния въпрос. Ами ако падне кой ще стане президент. То с тоя аргумент Доги и компания цял мяндат изкараха. Ще ви кажа кой ще стане. Този когото изберем. Нали помните, че президента го избираме ние. И ме втриса не от цялата дандания по медиите. Втриса ме от коментарите тук на хора, чиито интелект  харесвах.



Гласувай:
8



1. wonder - Страст и камбани!
12.11.2009 21:56
От смях се клатя, ама не падам още.
/кофти ли е, че се хиля с глас на този балкански трагизъм? или ме е хванал някой хроничен хепънинг/
Като ме пусне фриволния оптимизъм може и да кажа някоя правилна мъдрост въпреки, че съм аполитичен пацифист и умозрителен холерик. ;)))

PS Имаш поне 5 гениалности в искреното си възмущение. Фаворит: Троянски кон на Русия в Брюксел, като акцента през цялото време е на кон!
цитирай
2. svoboda64 - ОК, брато,
12.11.2009 22:15
Аз вече се изказах. По "абстрактен" начин (тъй де, наукообразен), ако теб по те харесват, щото казваш същото, пък нека се вслушат! Аз те подкрепям! Ама колко сме ние (инако)мислещите?
Знаеш ли, кое ме взривява, Евразоле? То демокрацията е измислила механизми, с които дори "малцинстото", онова мислещо малцинство, което може да "осъществи промяната", да се вклини във всичките "глупотевини" на "мнозинството" (не парламентарното, а уж излъчващото го:)) . Може би, но не у ... нас :) Щото никога, от как свят светува, мнозинство не е управлявало. По една проста причина: за да управляваш, просто трябва да знаеш и да умееш, а не просто да разсъждаваш и да приказваш (това го знам от кратикия си 25 управленски опит на "семество":)
Тъй че... всичките Bg-упавници направо съм ги "пуснала4 по тъч линия. Щеше ви се да е верно:) Ама нищо не зависи от моя "самостоятелен" (индивидуален) глас. Така са измислени правилата на играта, че мога да влияя само на "подопечните" - съпруг, два броя синове, майка (донякъде брат) и някаква необозрима маса "ученици". Виж, за последното (да ги нямам като философско-идеалогически) следващи ме изиграха роля последните 12 правителства на BG-то. Търсим Юдата (13-тия ученик), ама той все не се появява из "люспите" :)))))))
Умирам от смях! За теб не знам....
цитирай
3. prado - Сега не е време за конфликт между двете върховни институции в държавата ! - заклинанието на водещите политически вещери у нас
12.11.2009 23:10
A кой и кога ще каже : " Сега е точният момент за война на институциите?"
А президентството има само формални функции - от него зависи само даването на орден "Стара планина" на Батков и другите ченгета у нас!
А казвам " У нас" , защото това е евфемизъм, който замества понятието "държава" - отдавна "у нас" не е даже защитена територия - с това въоръжение, квалификация на военнослужещите и техния брой не може да се защити реда на "Лаута"! Като гледам рекламните и документални филми за БА се втрещявам, когато ги съпоставям с холивудските статисти от батални сцени, и съпоставката е в полза на Холивуд! То за бюджета е ясно,че и нискобюджетен филм от там е с по-голямо изражение във финансов план , отколкото парите за армията ни от един файтон хора .
Излиза,че нашето състояние на независимост се дължи на нежеланието на съседите ни да ни окупират !
Значи цялата работа е в това , което не се вижда. Само един дим наоколо се стеле - пушекът за отвличане на вниманието на аборигените, които си мислят ,че гледат фоерверки в чест на върховенството на някакви уж автономни институции !
При положение ,че митниците ги контролира чужда частна фирма, че сме във валутен борд - МВФ , че електро - и водоразпределението са на чужди частни фирми, телекомуникациите също, енергийните доставки - петрол, газ - частни фирми ....
Защо ли се хабя ...

"Да оставим институциите да си свършат работата на спокойствие"! - заклинанието на псевдопрехода е отново в действие, а вещерите отново ви забъркват коктейла на забвението ...
цитирай
4. prado - "Ау-у-у Забравих глобалния ...
12.11.2009 23:19
"Ау-у-у Забравих глобалния въпрос. Ами ако падне кой ще стане президент. "

Еееее, айде сега, как кой ? Не Той, а Бойко - където и да го сложиш, покорява върхове. И ги покорява стъпало по стъпало.
Хайде на бас, че няма да изкара пълен мандат като премиер, за да се кандидатира за президент!
цитирай
5. svoboda64 - :)
12.11.2009 23:22
"Само един дим наоколо се стеле - пушекът за отвличане на вниманието на аборигените, които си мислят ,че гледат фоерверки в чест на върховенството на някакви уж автономни институции !
При положение ,че митниците ги контролира чужда частна фирма, че сме във валутен борд - МВФ , че електро - и водоразпределението са на чужди частни фирми, телекомуникациите също, енергийните доставки - петрол, газ - частни фирми ...."
////___
Що ли си пееш, Пенке ле, щом никй не те слуша:)) Мен ако питаш, това ни е основният проблем. Няма Разум, не говорим дори за интелигенщина или интелектуалност... Когато иде реч за управление на хора и науката, пък и "религията" днес замлъкват:) Въпросът е: къде сме и какво правим, народ юродивий)

Защо ли се хабя ..
"Да оставим институциите да си свършат работата на спокойствие"! - заклинанието на псевдопрехода е отново в действие, а вещерите отново ви забъркват коктейла на забвението ...[/quote]
цитирай
6. анонимен - Благодаря за постинга!
12.11.2009 23:24
Цял ден се ядосвам на това извъртане на Борисов! Накрая даде сила на Първанов да излезе пред медиите и да изпъчи гърди, а Борисов остана като слабата фигура без мнение и без покритие зад гръмките си фрази! Страшно съм разочарована! И prado е прав - каква държава сме!
цитирай
7. evrazol - Чудна държава сме
12.11.2009 23:36
Вчера си избирахме домоуправител. Добре че не живее в нашия блок.
цитирай
8. haralanov - Направо казано...
13.11.2009 17:28
Нямам абсолютно никакво доверие нито към бате им Бойко,нито към Гоце Първанов!Не съм гласувал за тях,не бих го направил и в бъдеще!
цитирай
9. анонимен - SwBZiojiUzqBPpcQA
25.05.2011 00:00
Wow, your post makes mine look fbeele. More power to you!
цитирай
10. анонимен - TzvlzjMsoTIEw
25.05.2011 06:13
Stands back from the keyboard in amazement! Tankhs!
цитирай
11. анонимен - ZYmHuSAry
25.05.2011 14:10
4WYJtp <a href="http://ibpffwrqxdmz.com/">ibpffwrqxdmz</a>
цитирай
12. анонимен - FXGBnhkIS
25.05.2011 15:29
bQw8BY <a href="http://tngfxpximikq.com/">tngfxpximikq</a>
цитирай
13. анонимен - tonxLiHvpoKifTOi
25.05.2011 15:31
iM2UMX <a href="http://xlikbijbddqx.com/">xlikbijbddqx</a>
цитирай
14. анонимен - hVnjKWaRWwun
25.05.2011 19:50
9B38Gd , [url=http://rxtpxusfgwgh.com/]rxtpxusfgwgh[/url], [link=http://iibuisfrwsvw.com/]iibuisfrwsvw[/link], http://gfcdjhdqdkim.com/
цитирай
15. анонимен - iRFqMpSQXiKGIoeCow
26.05.2011 18:36
b0d3bu , [url=http://oaycevxeezva.com/]oaycevxeezva[/url], [link=http://hueahhuiggza.com/]hueahhuiggza[/link], http://yqykevfwyida.com/
цитирай
16. анонимен - KwoQbFjanlmNFWFCw
26.05.2011 18:56
OoK7qf , [url=http://wlxxfbvaakul.com/]wlxxfbvaakul[/url], [link=http://ioqcqhwjtsjk.com/]ioqcqhwjtsjk[/link], http://mojcyjyavqvn.com/
цитирай
17. анонимен - RtGoaQTSqmzGlf
28.05.2011 16:51
qIYUBq <a href="http://yxobipasghbb.com/">yxobipasghbb</a>
цитирай
18. анонимен - aDBzzTGooXUcyrtKL
28.05.2011 16:56
5bO6Vj <a href="http://suqblaebofgn.com/">suqblaebofgn</a>
цитирай
19. анонимен - dGqwqBIMKEwE
28.05.2011 17:11
xNKeVK <a href="http://eqhuxfkycsst.com/">eqhuxfkycsst</a>
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: evrazol
Категория: Политика
Прочетен: 1969797
Постинги: 375
Коментари: 65516
Гласове: 19464
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031