Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.03.2010 19:31 - Сигурност за две пари /не деноминирани/
Автор: evrazol Категория: Политика   
Прочетен: 2476 Коментари: 7 Гласове:
10

Последна промяна: 05.03.2010 08:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Голяма работа свършИ онуй момче дет прелетя с маторя на трети март. То показа на нас, а и на управляващите, колко са ни посрани органите.
Аз мислех, че само нас не ни е*ават поаканите органи, когато са ни нужни, но те президента от едно дрогирано момче не могат да опазят, та ще ме пазят мене. То не бяха филми и театър за задържането на „наглите” и на „октопода”, то не бе чудо. Тия дето крещят на развален български на заспали в домовете си хора, не можаха в нережисирана обстановка с един хлапак да се справят. Добре че не беше камикадзе, че вече щяхме да сме в национален траур. Видяхме за какво плащаме данъци. А по откачените видяха колко струва националната ни сигурнот. Рейнджърите ни си хвърлят пистолетите на летището, Охраната на правителството не може да спре и магаре.   Сега горкото момче на което не ни казват и името, което ни прослави повече от зимните ни олимпиици пред света, ще трябва да изпита на гърба си полицейски и съдебен произвол.   Защото мръсните ръце спешно ще го използват за сапун.



Гласувай:
10


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. mamkamu - +
05.03.2010 09:50
Ами то трябва да има и такива шемети, та да покажат реалното ниво на органите за сигурност.

Мислех да пиша по-въпроса, но няма какво да добавя след казаното от теб. Прав си отвсякъде!
цитирай
2. dorichela - Абсолютно съм съгласна. . . . . На ...
05.03.2010 19:44
Абсолютно съм съгласна..... На такова събитие, дето птичка не трябва да може да прелети, пича си мина с мотора.... Да беше сгазил някой управляващ поне!
цитирай
3. evrazol - Голям скандал, според мен, за който трябва да хвърчат глави
05.03.2010 20:17
Тия тиквеници, с една радиоуправляема играчка и десет пиратки, пет годишно дете може в кучи гъз да ги навре. Иначе протестират, пушат, вода пият!

Изглежда полицай става само оня от когото абсолютно нищо, ама нищо не става. Започвам да подозирам, че служебни памперси им раздават. В комплект с бронежилетките. Какво ли беше това понятие "децимация".

Ако са ни такива "професионалисти" полицаите, какви ли са ни политиците?
Ако такива са ни политиците, какви ли са ни работниците, лекарите, учителите?

Айде стига че пак ме хвана мизантропията.
цитирай
4. maymi - Ехх...
05.03.2010 21:02
evrazol написа:

Ако са ни такива "професионалисти" полицаите, какви ли са ни политиците?
Ако такива са ни политиците, какви ли са ни работниците, лекарите, учителите?


Никои политици не могат да надскочат собствения си народ... никой не ще да вдене, дявол да го вземе..

А моториста.. Давам си сметка, че за пореден път няма угодия за българина. Онзи ден излезе пост на уважаван блогър (явно преди инцидента), който се беше опитал с детето си да присъства на честванията, но яката охрана ги държала твърде здраво и твърде в страни от купона... Ако нямаше мотор - това щеше да е поводът за всенародно кахърене.. Не може ли, поне на празник, поне популизъм, поне тогава да няма яко пазене.
А иначе, безспорно стратегията на охраняване на мероприятието беше заложила на по-яка персонална и по-рехава периметрова охрана... Точно, защото е всенародно тържество и....НСО също познават поводите за народно мрънкане :))
Дори да не беше така (но знам че е), и най-светлите страни при стратегия за охрана на "важни" особи не могат да предвидят реакцията на всеки психар... Справка - Берлускони, обувката на Буш или стрелбата срещу Рейгън, примерно (споменавам Рейгън, защото това вече е в учебниците на службите по цял свят под гриф - никога не може да се предвиди всеки психар)..
п.п. Не съм гербер и Цецка или Цецко не са ми сред любимците.. Но фактите са си факти.
цитирай
5. evrazol - И аз така мисля
05.03.2010 21:36
Колегата блогър, вместо да мрънка да си купи мотор. Яката охрана е яка само за безобидни граждани с дечица. За психари не става. Тя за нищо не става де. Мислех, че работата и е да пази именно от психари. Точно през "КОРДОНА" им е минало момчето!!!!!!!
Стратегията била заложила ... Те стратезите били комарджии значи. Тука има, тука нема:)
Те и рейнджърите ни в Афганистан не предвидиха, че може да бъде засилен камион с взривове срещу базата им, та няколко професионалци дадоха фира тогава и наплива от връзкари понамале. По късно един генерал си изтърва пищова на летището.
Виж когато задържаха Чората, беха бая печени. Щот оня позволил първо да му сложат белезници.
Абе толкова са жалки. Дрисльовци!
цитирай
6. maymi - Ужас...
05.03.2010 22:09
бе не са виновни, разбира се.. Това е мотор, не е автомобил - минава по стъпала, през алеи или през две педи място... Каменни зидове ли да бяха изградили около любимия ви президент :))))))))))
цитирай
7. evrazol - Минава минава
05.03.2010 22:38
В случая обаче е минал покрай посерко с каска и щит, а не през зидове. А чак като падна му скочиха десет човека. Цецко каза по телевизията че нарушителя бил СВОЕВРЕМЕННО ЗАДЪРЖАН. Това било своевременно.
Значи мотор не се предвижда в "стратегията на "стратезите"". Не знаех че са разделили МПСтата на категории. Сигурно и циганин с каруца не са предвидили.
На другия празник догодина ще проверяват и уличните кучета, да нямат нещо забучено:)

Тия пазят да не мине някой с голема табела - "Терорист - Камикадзе". Май ако това се случи ще идат да пикат и ще зарежат президента на муслиманските манафи. Не че е лошо де. Него по-добре го пази Господ. И то без хонорар.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: evrazol
Категория: Политика
Прочетен: 1969137
Постинги: 375
Коментари: 65516
Гласове: 19464
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031