Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.05.2010 00:12 - Чистачът
Автор: evrazol Категория: Политика   
Прочетен: 1614 Коментари: 4 Гласове:
12


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Нито СерГей, нито Доги, нито Плъха, дето ни беше цар под прикритие може като Васил Илиев да каже на своите подчинени – Гущера трява да откъсне опашката си, за да дойдат „белите якички”. Боико чисти „авгиевите обори” и върши това вместо тях. Кризата му е параван за неуспехите. Всички имат интерес да се попрочисти малко. Съдът ще оправдае „подходящите” по-добре от Христос. Следва кръгла маса за преразпределяне на пазарите. Демократите и социалистите ДГД. Забравете феърплея, новите фирми, и всичко което все още не е дошло в БГ. Мандалото хлопна и няма как да дойде вече. Белите якички късат опашката си за да дойдат "чистите ръце"... и квото там беше казал Дзерджински.   Приказвайте си за проблеми и гражданско общество. Приказвайте си - не пречите на никого!!! Хората без значение нямат шанс. Значението се предава по партиина линия, както си беше!!!   Да живее икономическия социализъм! На всеки според потребностите, от всеки според възможностите. Кой колкото и докато издържи.   Когато по-многогото  решава да се подчини  на по-малкото за дребни сгоди може да приказва колкото си ще. То кво друго му остава.   Вятъра на промяната отдавна е станал въздишка на смирение. И нека камък хвърли пръв оня ... който се счита несъгласен със статуквото.



Гласувай:
12



Следващ постинг
Предишен постинг

1. haralanov - Несъгласен съм със статуквото...
22.05.2010 09:24
Несъгласен съм със статуквото!Обаче не съм в състояние да го променя!Не разполагам с никаква власт.Медиите са корпоративни проекти.Корпоративните-медийни.А политическите проекти са медийно-корпоративни!Трудно е да се въздейства върху умовете и сърцата на хората!За това не е необходимо дори да има и идея!Че каква е идеята на медийно-корпоративните проекти ГЕРБ,БСП,НДСВ,ДПС или РЗС примерно..?Е,да...Могат да се подхвърлят няколко нещица,колкото да не е без хич...Едните уж са за ,,европейско развитие на България,,.Другите уж са за ,,солидарност и социална политика,,.Третите и четвъртите споделят ,,либералният вектор,,.А последните са ,,консерватори,, борещи се с ,,ширещата се корупция,,.Не съм безхаберен човек!В никакъв случай!Но защо ли няма нищо,което да ме хване изотвътре..?Идея,която освен рационална да бъде и емоционална!Гущерите тук са толкова много,че са излезли изцяло на припек.Публични фигури са.Какъв ти ъндърграунд..?Ето ти бленуваното осветляване.Демек лустрация.Бандитите лустрираха самите себе си,придобивайки легална публичност!Това е положението приятелю!
цитирай
2. evrazol - Но защо ли няма нищо,което да ме хване изотвътре..?
22.05.2010 14:51
Защото статуквото не се интересува от тебе. Защото смисъла на държавата и личния ни смисъл почти нямат допирни точки, или са в явно противоречие. Защото въпросът за оцеляването отдавна не е общ въпрос, а е придобил полувоенен смисъл - ние или те? Защото хуманност и толерантност вече са търговски марки, а човечността само медийна сензация.

С две думи - неморалната част от обществото ни превърна обикновения гражданин в "кучката Мима".
цитирай
3. svoboda64 - :))
22.05.2010 17:20
evrazol написа:


С две думи - неморалната част от обществото ни превърна обикновения гражданин в "кучката Мима".


Проблемът е, че няма правителствена или неправителствена огранизация, която да се заинтересува от "обикновения гражданин" - "кучката Мима". Затова той и изчезва, мимикрирайки във всякакви групи по интереси. Присламчвайки се към "силните" (на деня, на шоуто, на властта:) Колкото по се съпротивляваш, толкова повече си слагаш табелка на челото - "нарочен за жертва". Защото статуквото обича себе си, а не ближния си ... и в него просто си статистическа единица... до поискване за данъци и избори. В останалото време си юродив(а), онзи "изкалечен от безумията на света и природата" човечец, който е за поклонение... ама отдалече, чрез заобикаляне и "недокосване", че може да е заразно :)))))))
Просто сме отишли много напред в евгениката на "гражданина" - с изкуствено зададен геном (кво ще ми се "фукат" американците, че били създали синтетичен живот), ние отдавна сме покорили "височината" :))))

Поздрави!
цитирай
4. lado - "Защото въпросът за оцеля...
22.05.2010 21:59
"Защото въпросът за оцеляването отдавна не е общ въпрос, а е придобил полувоенен смисъл - ние или те? Защото хуманност и толерантност вече са търговски марки, а човечността само медийна сензация."
......................
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: evrazol
Категория: Политика
Прочетен: 1969066
Постинги: 375
Коментари: 65516
Гласове: 19464
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031