Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.12.2013 11:23 - Трактат за уважението
Автор: evrazol Категория: Политика   
Прочетен: 3601 Коментари: 5 Гласове:
18


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

България по свой начин се превърна в европейска и дори световна суперсила. Колко много страни се страхуват да допуснат на своя територия нейните граждани. Една бивша империя е готова да ревизира членството си в ЕС, нежели да допусне българска инвазия. Една друга бивша империя страстно се стреми да спечели благоволението ни за да се спаси от саморазпад.

Ние сме велика страна.И цялото ни величие се дължи на способността ни да се уважаваме взаимно. Уважението е всепроникващо и безгранично. И започва от най-високо ниво за да достигне до най-отдалечения географски, социален, или чисто биологичен елемент. Дори уважаемите народни избраници първо декларират своето уважение към опонента, а чак след това го наричат идиот. Уважаемото правителство уважава уважаемите сънародници с разнообразни и многоОбразни политики и решения. Уважаемите граждани псуват, или славословат уважаемото правителство, без дори за секунда да си помислят да не го уважават. Обществото уважава съставните си части, превръщайки се в арена на индивидуални уважения.

Многоуважаеми народни кандила се кандилкат из многоуважаемата Алма Матер и проповядват уважение към човешките слабости.

Уважаемите студенти уважават с вниманието си силите на реда, докато силите на реда уважават с присъствието си уважаемите протестиращи.

Уважаемите началници уважават правата на уважаемите служители да отстояват правата си. Опонентите във всеки дебат уважават правото на своите опоненти да останат на своето мнение. Уважаемите националисти уважават нациите, Комунистите - демократите, демократите - социопатИлите И т.н. и пр. и пр. Нино и присно и во веки веков. Ей така една малка страна се превръща в супер сила от която треперят и за която се борят световни бивши и настоящи империи. Имаме си и институции които да потдържат огъня на уважението. По всяко време и по всеки повод човек може да бъде уважен от НОЙ, НАП, ХЕЙ, РИОСВ, МВР, КЗП, КЗК, НЗОК, ЦСБОП, ДАНС, ИПИ, АПИ, УПИ, и ПУПИ.

Уважаевите съпрузи редовно се уважават взаймно поне два пъти в годината. Някои и още по-редовно. Уважаемите родители започват да уважават уважаемите си деца веднага след навършване на пълнолетие и да ги стягат за емиграция. Уважаемите деца изпращат уважение ежемесечно на уважаемите си родители през Уестърн Юнион, което подпомага уважаемото правителство да скърпва уважаемия бюджет.

Уважението е кръвоносната система на многоуважаемият ни общ организъм - РъБъ. То пренася всякакви полезни и вредни вещества до всяка негова част стимулира метаболизма, мазохизма, материализма, шовинизма, интернационализма, плутокрацията, олигархията, задкулисието, инакомислието, унификацията, приватизацията, мастурбацията, патоикономиката, патополитиката и изобщо всякакъв вид патос.

И ако учението е майка на знанието, уважението е майка на познанието и така обикновено най-уважавания е най-знаещ, и кой когото срещне, където и да е, го уважава и познава в библейския смисъл.

Тоз който може
да уважава
той не умира!
Той потребява
земя и небо,
звяр и природа
и Брюксел песни
за него  пее ...
и дитирамби.




Този пърформанс е наш. Ние го измислихме, ние го приложихме, ние ще обединим света. С уважение.



Тагове:   тъг,


Гласувай:
19



Следващ постинг
Предишен постинг

1. masculin - Неимоверното повишаване на интелектуалното ниво на нацията, ...
05.12.2013 11:50
...ни задължава да се псуваме на "Вие"! Нъл тъй ?
цитирай
2. blackpredator - Аааа, не
05.12.2013 16:09
evrazol написа:
...уважава и познава в библейския смисъл.

За да опознаеш някого в библейския смисъл, требе да си хапнал от "ябълката на познанието”.
Засега си остава само уважаването. Оргазъмът - футуристичен...;)
цитирай
3. zafirov - "По всяко време и по всеки п...
07.12.2013 21:10
"По всяко време и по всеки повод човек може да бъде уважен от НОЙ, НАП, ХЕЙ, РИОСВ, МВР, КЗП, КЗК, НЗОК, ЦСБОП, ДАНС, ИПИ, АПИ, УПИ, и ПУПИ."

Пропуснал си БАБХ, която майче е шапка на РИОКОЗ например и секви такива. Все си мислих, че е*ането ще спаси света, ма май греша. Уважението ще е.
Със здраве и хубава вечер желая! :)
цитирай
4. demograph - Да уважаваш - звучи гордо.
08.12.2013 00:17
Но ако не внимаваш може да те уважат, което е малко неудобно.
Ако пак не внимаваш може да уважиш някой който е бил многуважаван и да си лепнеш неуважителна болест.
При това всеобщо взаимоуважение у нас болестта ни е в кърпа вързана.
Това си личи по некои физически и ментални деформации, видими отчетливо по многоуважаваната българска политическа класа и класовите и съюзници.
Поздрав.
цитирай
5. zaw12929 - Уважението е всепроникващо и бе...
08.12.2013 14:18
Уважението е всепроникващо и безгранично. И НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОДМЕНИ С НИЩО ПО МАЛКО.
Поздравление за подробния и нужен анализ!
Приятен ден!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: evrazol
Категория: Политика
Прочетен: 1970051
Постинги: 375
Коментари: 65516
Гласове: 19464
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031