Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.02.2014 20:56 - Майдан
Автор: evrazol Категория: Политика   
Прочетен: 15808 Коментари: 34 Гласове:
16

Последна промяна: 20.02.2014 20:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Червеният беркут се е мобилизирал, гледам! Е, не е неочаквано. И не че не могат да паднат по-ниЗко. Могат и още как. Нали е майдан, пък бил той и само блогов. Там където опорните точки свършват, червените мозъци получават апоплексия. И ни дават идеална възможност да надникнем зад демократичното лустро на мазните им физиономии.
Почти бяха добили човешки вид и нормални обноски, Но Славимир Генчев реши да си направи собствен майдан.
И страхът, че евентуалния успех на украинския ще разбърка сметките на тукашните им ктитори, ги принуди да потърсят истинския си образ. Едва ли трудно са го открили. С някои качества човек просто се ражда и никакво възпитание, никаква преструвка не може да ги заличи напълно.
Въоръжени са с мисловните си тояги /то друг инструмент нито им отива, нито могат да ползват/ и се правят на страшни. Не на умни, не на компетентни, Не ... Мъчат се да бъдат страшни, горкичките.
Като стигне предела на възможностите си лифтирания мозък не се сеща за нищо друго освен да се прави на страшен.

Това в същност е много полезна ситуация. Трябва да им се помогне да изявят себе си. Трябва да ги запомним, преди времето съвсем да ги отнесе. За да знаем, че не сме застраховани. И дълго време след като отмине холерата да не спираме да ваксинираме децата си.


Тагове:   тъг,


Гласувай:
23



Следващ постинг
Предишен постинг

1. minavamottuk - Обичам да те чета
20.02.2014 22:06
малко са хората ,които с достойнство и без много шум отстояват собствените си възгледи постоянно ...
цитирай
2. haralanov - Янукович си отива...
20.02.2014 23:30
Но Русия няма да пусне Украйна от мъртвата си хватка!
цитирай
3. minavamottuk - Всъщност
21.02.2014 00:00
защо трябва да е във хватка..ние също,нали сме в един напреднал свят и трябва да се зачитат интересите на всички...ако е за господар ,все тая кой,господарят е един-капиталът
цитирай
4. blackpredator - Предполагам, че постинга ти се отнася и за мен,
21.02.2014 00:04
като лош почитател на вечерни соарета със свещи...
Та за Украйна и беркута:
-За украинските предприятия се въвеждат граници за изпусканите вредни газове в атмосферата. Това означава, че около десетина мощни предприятия трябва да затворят веднага като неотговарящи на "високите изисквания" на ЕС.
-На Украйна й се забранява да изнася електроенергия на цени, по-високи от вътрешните. Това означава еднозначно ръст на тарифите за населението.
-Износът на пшеница за ЕС се ограничава на 1 млн. тона, сега Украйна изнася над 3 млн. тона. Износът на захар се ограничава от 300 хил. т на 30 хил. т и така за 24 групи селскостопанска продукция.
-Митата за внос на метали за страните от ЕС трябва да бъдат два пъти по-ниски, отколкото Украйна е договорила с целия свят.
-От Украйна се иска да ликвидира държавната железопътна компания и да прекрати дотациите за пътническите превози. Но не само това, от Киев се иска, познай за чия сметка, да смени стандарта на релсите от 1520-мм на 1435-мм. Дължината на украинските жп пътища е 30 000 километра.
И така нататък...
На Украйна с население 46 млн души и изпосталяла икономика й дават засега около 700 млн евро (веднага) и до края на годината още около 1,5-2 млрд евро. Ама това е смешно! Гърция с население около 8 млн души досега изконсумира оздравителен заем цели 100 млрд евро, а до 2020 г. ще получи още 77 млрд евро. Да на говорим,че металургичните й заводи ще последват участта на Кремиковци, електроенергията няма къде да изнася, цената на услугите се повишава съгласно изискването на ЕС, тази на природния газ - с 30% (Русия й спира преференциалната цена на синьото гориво) и губи 80% от пазара си-Русия.
Питам те, какво получава Украйна в крайна сметка? Безпрецедентната безработица и деиндустриализация, срещу „ценностна” евроколонизация от Четвъртия Райх... Изборът не е емоция, а отговорност.
Не си струва ни свещите, ни вувузелите, ни жертвите...
цитирай
5. evrazol - Всичко това може да се случи
21.02.2014 00:43
Ако дойде там на власт някой нашенски педераст. Но може и да не се. Колкото до отговорността - да, не е емоция. Но в никакъв случай не е и търговия.
А който дава дупе за хлеб обикновено си остава само на хлеб.

Колкото до "соаретата" - Аз съм способен да уважавам стремежите на последователните, честни и интелигентни хора, дори и да не споделям ценностите им. Поради което постнах това, в което си се припознал.
цитирай
6. blackpredator - По моемо и ще се случи
21.02.2014 01:16
evrazol написа:
Всичко това може да се случи, ако дойде там на власт някой нашенски педераст. Но може и да не се. Колкото до отговорността - да, не е емоция. Но в никакъв случай не е и търговия.
А който дава дупе за хлеб обикновено си остава само на хлеб.

Тия от университета на Фридман в Чикаго и юропейските другари, не само ще им вземат хляба, но и ще им направят клизма.
В украински вариант, както казва един приятел, по-добре е да изчукаш тъщата, отколкото да пра’йш минет на тъста.
цитирай
7. evrazol - Е не. Това е надприказване просто
21.02.2014 01:37
Украйнците и сега са изчукани. Ако не гледаме едностранчиво, де.
цитирай
8. blackpredator - Прав си
21.02.2014 01:46
Лека!
цитирай
9. ok3223 - E,нема и от тази трънка да изкочи заек ...
21.02.2014 04:15
Малорусия няма да стане колония на 4-ия райх и бабичката ще остане посрана.
А помагачите с пръст в устата.
Навремето украинеца Н.С.Хрушчов, както ми е казвала баба ми, при някаква подобна ситуация е напомнил на миролюбците от ЕС: - Какво искате. Само 2 атомни бомби от 100 мегатона и от вас нищо няма да остане. А ние имаме много стотици такива.
Май, новите ЕС колонизатори са позабравили азбучни истини.
На 360,000 кв/км и две са много.
А това се е случило преди 50-на години.
цитирай
10. karaiany - evrazol!
21.02.2014 07:27
Вярно е, че когато се стигне до лични заплахи и долнопробни обиди, единствения полезeн резултат e гротескната картина след свалянето на маските.
Парасол беше казал, че блоговата война от анонимни позициии е долна и недостойна.
Не можеш да влезеш в спор с човек без име.
Като добавиш махленския език и плюене по каруцарски, резултатът е трол. Нито повече, нито по- малко.
Целта на трола е да очерни, да принизи, да убие.
Позицията е винаги и без изключение негативна. В хаоса се търси изгодата, в мъглата- келепира, в нанесената болкa- дълбокото удовлетворение!
Поздрави, Евразол. Нужно е да кажеш малко, но на място!
цитирай
11. batogo - !!!:))) Поздрав!
21.02.2014 07:44
Много точен постинг-диагноза за червения контингент. И продължава да се потвърждава от техните съветско-бомбени коментари. Уцелил си ги в десетката.:)
цитирай
12. анонимен - Вярно е, че когато се стигне до лични ...
21.02.2014 08:03
karaiany написа:
Вярно е, че когато се стигне до лични заплахи и долнопробни обиди, единствения полезeн резултат e гротескната картина след свалянето на маските.
Парасол беше казал, че блоговата война от анонимни позициии е долна и недостойна.
Не можеш да влезеш в спор с човек без име.
Като добавиш махленския език и плюене по каруцарски, резултатът е трол. Нито повече, нито по- малко.
Целта на трола е да очерни, да принизи, да убие.
Позицията е винаги и без изключение негативна. В хаоса се търси изгодата, в мъглата- келепира, в нанесената болкa- дълбокото удовлетворение!
Поздрави, Евразол. Нужно е да кажеш малко, но на място!

Този коментар припокрива 100% и моето мнение, изразила съм го и в последния си постинг, насочен срещу псевдопатриотите, в т.ч. и подвизаващите се тук.
Поздрави!
цитирай
13. vmir - Точно!
21.02.2014 09:58
+
цитирай
14. vencivaleri1951 - Здравейте!
21.02.2014 10:26
Не мога да разбера защо в събитията в Украйна, а и преди време в протестите в Русия се търси цвят на протестиращите. Компартията в Украйна не е управляваща, а площадите на протеста в Русия бяха като цяло с червени знамена./комунисти, анархокмунисти/
Янукович никога не е бил комунист. Нещо повече има две ефективни присъди преди промените . "Попаднал на хора и станал човек" Проблемът главно е, че Украйна е до голяма степен изкуствено създадена страна. Едната и част /католическата/ няма нищо общо с другата/православната/ като светоусещане. От друга страна , те са съвсем млада държава, без опит в държавност, суверенитет и проче. Ставащотов Киев прави спорлед мен невъззможно съществуването на Украйна като една държава. Янукович безспорно има своята вина, но не е той инициаторът за проливането на кръв. На майдана има откровени фашисти и те не го крият. Виждат се портрети на Бандера. Лозунги "смърт на чифутите, на комунистите.." Украйна за украинците" Тези военизирани команди употребиха първи оръжие и го направиха преднамерено за да няма връщане назад.
Янукович има както казах голяма вина защото не водеше нито преговорите с Русия, нито с ЕС открито. Той трябваше съвсем открито преди месеци да зопознае народа си какво се иска от Украйна за да започне преговори за асоциирането и в ЕС и да се проведе референдум. На практика ЕС предложи фалит на Киев и прекпатяване на практика търговските връзки с Русия. Хората на Украйна не са наясно въобще за какво става въпрос. Повечето смятат, че влизането на Киев в ЕС е било съвсем в близко бъдеще и Янукович го е загърбил "продавайки" се на Руснаците. Ще кажа, че Изтока само до преди няколко месеца смяташе, че Янукович се е "продал" на Запада водейки тежки преговори с Русия за стокообмена, цената на газа и проче. Ще го кажа накратко:/Блеки обясни някои от изискванията към Украйна/

За да се получеха сметките на Запада за Украйна те трябваше преди това да се погрижат украинците да "получат" български преговарящи, българско правителство:(
цитирай
15. анонимен - Приятелю, такива гранични ситуации
21.02.2014 10:32
са от полза именно с това - показват истинското лице на червените задници. Толкова са елементарни и ограничени, че освен да бълват змии и гущери - наред с някакви абстрактни призиви за мир и любов или позоваване на конспиративни теории, в дъното на които винаги стоят омразните САЩ - нищо друго не могат да измислят.
Но както става ясно от последните изявелния, хамириканците не вземат категорично отношение. Защо? Позицията на САЩ за Украйна е основана на един обичан и често употребяван от хамириканската политика принцип: "И най-лошият ред е за предпочитане пред най-добрия хаос." Курвенски принцип, но върши работа - нещо като измиването на ръцете от Пилат.
Освен това нито Европа, нито САЩ имат финансов ресурс да помогнат на Украйна. А вземат ли страна, веднага ще трябва да платят цената...
Що се отнася до бойкотирането на Колимпиадата, това е само театро. Пък и е възможно Обама да се бои от сняг; все пак в Африка "замръзнала вода" има само по върховете на Килиманджаро...
цитирай
16. dohodat - Ами ние?
21.02.2014 11:31
До кога ще мислим, че някой др ще се грижи за нас?
цитирай
17. blackpredator - Питам се,
21.02.2014 11:39
къде бяха „последователните, честни и интелигентни хора”, преди 25 години?, та да имат изобщо право да говорят за „истинското лице на червените задници, толкова елементарни и ограничени...”

Тогава вместо свещи на „мейдана”, имаше Русенски комитет. Но тия артисти там ги нямаше. Едно е да защитаваш право в ония времена друго е да си мис „демократична плеймейт” в светлините на мейдана или пред ПСА...
Отвратителни са политическите ни блондинки...
Парасоле, моето лице е във филма „Дишай”, там на 13 етаж, в заседателната зала на „Драгажен флот”.

Аман от слагащи се фарисеи...
цитирай
18. анонимен - Нищо не се разбира от писанията ти. Имаш ли позиция? Или просто шикалкавиш?
21.02.2014 11:44
blackpredator написа:
къде бяха „последователните, честни и интелигентни хора”, преди 25 години?, та да имат изобщо право да говорят за „истинското лице на червените задници, толкова елементарни и ограничени...”

Тогава вместо свещи на „мейдана”, имаше Русенски комитет. Но тия артисти там ги нямаше. Едно е да защитаваш право в ония времена друго е да си мис „демократична плеймейт” в светлините на мейдана или пред ПСА...
Отвратителни са политическите ни блондинки...
Парасоле, моето лице е във филма „Дишай”, там на 13 етаж, в заседателната зала на „Драгажен флот”.

Аман от слагащи се фарисеи...

цитирай
19. borjanmljakov - Доста тъп постинг.
21.02.2014 12:51
.
цитирай
20. christof - Това е чудо!!!
21.02.2014 13:24
Доживях да бъда на едно мнение с чичо Венци Валери. :))
цитирай
21. vmir - 17. blackpredator,
21.02.2014 14:30
blackpredator написа:
къде бяха „последователните, честни и интелигентни хора”, преди 25 години?, та да имат изобщо право да говорят за „истинското лице на червените задници, толкова елементарни и ограничени...”

Тогава вместо свещи на „мейдана”, имаше Русенски комитет. Но тия артисти там ги нямаше. Едно е да защитаваш право в ония времена друго е да си мис „демократична плеймейт” в светлините на мейдана или пред ПСА...
Отвратителни са политическите ни блондинки...
Парасоле, моето лице е във филма „Дишай”, там на 13 етаж, в заседателната зала на „Драгажен флот”.

Аман от слагащи се фарисеи...


Бре Пиле Шарено, какъв ти "Драгажен флот", какви 5 стотинки, бре? Че аз от русенските хлорни нападения съм крил щерка си във входовете на близките блокове, а когато и те се изпъваха с газ, съм я будил да проверявам да не би да е умряла, бре... И при това положение да броиш протестите за нещо различно от крайна необходимост, едва ли не някакво геройство или визитка, не те ли е срам, бре Пиле???
Я не излагай така русчуклии, бре!!! Пфу, голямо геройство, голям праз, че си бил в "Драгажен флот"...
цитирай
22. vmir - В Украйна се сблъскват не икономики, а култури.
21.02.2014 14:51
Няма начин това да е стопански слъсък, защото икономиките на ЕС и САЩ заедно са около 20 пъти по-големи от руската. Без да слагаме в сметката южно и източно азиатската икономика, която е много по-съвместима със западната, отколкото със северноазиатската, дори тази на „комунистически” Китай, където компартията полага титанични усилия да игнорира икономическите постулати на марксизма като доказано вредни за благосъстоянието и икономическия просперитет на нацията.

Няма форма на международна или общочовешка помощ или солидарност, която да не е отдавна нарочена от страдащите за съветската власт за извратена, изедническа или разрушителна. Така страдащите, че са им отнели възможността лично да решават според настроението и изгодата си съдбите на „непослушните”, си изливат злобата върху тях и им отмъщават, като ги изолират от възможните облекчения, които хората от запада на драго сърце биха им осигурили, ако не съществуваше неизменната практика да бъдат използвани срещу тях...

Болшевиките са на принципа: „Дайте ни парите на нас, защото ние най-добре знаем кой има нужда”. Затова посрещат на нож всички НПО – та, фондации, граждански инициативи и сружения, дори когато самите те са ги създали, за да прилапват паричките на наивните западняци, които в общия случай ги изпращат с най-благородни подбуди. И не стига, че гепят парите, ами и ги използват да ни проглушават ушите, че Запада купувал протестиращите и се месел в НЕЗАВИСИМОСТТА на държавите.
И това го правят същите, които не се срамуват да постулират, че Украйна била „задния им двор”, в който имали право да си правят каквото си искат, и който нямало да позволят да им отнемат, защото имали ядрени арсенали да унищожат човечеството многократно.

Ето как Украйна се оказва с вързани ръце и крака, изнемогваща от глад, мизерия, корупция и престъпност в краката на североазиатския махаленски бабаит, обкрачил нехайно буре с барут, прегърнал с една ръка шише водка и веселяшки размахващ цигара в другата ръка. Един безгрижен Кушел с приповдигнато настроение, който приближава цигарата към бурето всеки път, когато някой се опита да подаде ръка на изнемогващия...

А какво ще стане, когато и самите руснаци масово осъзнаят, че освен неприязън, този бабаитски спектакъл няма как да им донесе нито обещавания просперитет, нито мотиви за развитие на стопански инициативи и предприемчивост, нито надежди за бъдещето? А когато осъзнаят, че икономика, базирана на изчерпващи се ресурси е примка, която сам си слагаш на шията без шанс да се се измъкнеш от ненаситната й алчност за ангажиране на все повече човешки ресурси до оголване и отмиране на секторите с висока принадена стойност? Как ще се почувства добродушния измъчен Иванушка, когато по-осезателно забележи, че го правят на дурак, същите онези, които го карат да мрази света, за да могат безгрижно да го яздят и забиват шпори в хълбоците му?
цитирай
23. blackpredator - Вмире,
21.02.2014 15:29
треа да ти кажа, за да се роди читаво епистоларно дЕте с менталните ти гени, не става само с мъде...
цитирай
24. vmir - 23. blackpredator, Пиле Шарено,
21.02.2014 15:57
blackpredator написа:
треа да ти кажа, за да се роди читаво епистоларно дЕте с менталните ти гени, не става само с мъде...


Като русчуклия на русчуклия трябва да те открехна, че нито изглежда да си знаел какво искаш да кажеш, нито да разумяваш какво всъщност си казал. Казано е, че по-добре да не казваш нищо, отколкото да кажеш едно нищо.

Абе, не ти ли е време да се научиш да използваш думи, смисъла на които ти е известен? Особено, щом ти напиня толкоз да се представяш за нещо като визитка на Русе от 13-тия етаж на "Драгажен флот"?
цитирай
25. borjanmljakov - Ха ха, блогерът вмир е селянин.
21.02.2014 18:22
Знаех си.
цитирай
26. vmir - 25. borjanmljakov,
21.02.2014 19:15
borjanmljakov написа:
Ха ха, блогерът вмир е селянин. Знаех си.


Ха-ха, добре, че не ме нарече "селяндур", че можеше и да ме ядосаш....
цитирай
27. stamenmihalevski - Необяснимо ми е, защо едните иде...
21.02.2014 20:22
Необяснимо ми е, защо едните идеализирате Запада, а другите Русия? Идеални хора няма, затова няма и идеални държави, заради това пък никой няма да помогне на Украйна от добри чувства, а какви са уговорките, кой какво й предлага и какво иска в замяна, знаят само хора по много високите етажи. Ние можем само да гадаем(поне аз де, вас не ви знам на кой етаж работите). Нито ЕС, нито Русия мислят толкова за Украйна, колкото за собствените си интереси. В момента Украйна се намира в много кофти ситуация. Все едно аз да застана между Кубрат Пулев и Кличко(тежа около 60 килограма), и да трябва да ги усмирявам. Ако подкрепя единия, другия ще ме набие и обратно. Ако се опитам да съм неутрален и да ги вразумя, най-вероятно и двамата ще ми бият по един шут, и или ще се успокоят, защото ще са си изляли яда върху мен, или ще си започнат спаринга, след като ми насинят задника. Едно е сигурно обаче, че ще ям бой, каквото и да направя. За съжаление така е и с Украйна днес. Вероятно преди години е трябвало да помислят за това, как да не се окажат между чука и наковалнята. След като не са го направили, сега вече нямат правилен ход. И за финал ще се отклоня малко от темата, задавайки един въпрос, който вероятно ще ми спечели много неприятели, но пък ще ми е интересен анализа на всеки, който прояви интерес към него - Как "16-тата съветска република" успя за 15 години да стане член на Нато и за 18 на ЕС, без да се пролива кръв и без да има сериозни политически сътресения(икономическите бяха факт), без промяна на границите, без сериозно етническо напрежение, въпреки че се намира на Балканите т.е. до проливите, въпреки че имаше дълги години война в непосредствена близост, въпреки апетитите на Турция, че на всичкото отгоре и Македония обяви независимост, без за пореден път да бъдем въвлечени в конфликт заради нея?
цитирай
28. анонимен - Защото Западът е цивилизация, каквито и слабости да има, докато Русия е имитация, каквито и "качества" да има. Впрочем, тя има едно: алкохолизъм.
22.02.2014 05:33
stamenmihalevski написа:
Необяснимо ми е, защо едните идеализирате Запада, а другите Русия? Идеални хора няма, затова няма и идеални държави, заради това пък никой няма да помогне на Украйна от добри чувства, а какви са уговорките, кой какво й предлага и какво иска да вземе в замяна, знаят само хора по много високите етажи. Ние можем само да гадаем(поне аз де, вас не ви знам на кой етаж работите). Нито ЕС, нито Русия мислят толкова за Украйна, колкото за собствените си интереси. В момента Украйна се намира в много кофти ситуация. Все едно аз да застана между Кубрат Пулев и Кличко(тежа около 60 килограма), и да трябва да ги усмирявам. Ако подкрепя единия, другия ще ме набие и обратно. Ако се опитам да съм неутрален и да ги вразумя, най-вероятно и двамата ще ми бият по един шут, и или ще се успокоят, защото ще са си изляли яда върху мен, или ще си започнат спаринга, след като ми насинят задника. Едно е сигурно обаче, че ще ям бой, каквото и да направя. За съжаление така е и с Украйна днес. Вероятно преди години е трябвало да помислят за това, как да не се окажат между чука и наковалнята. След като не са го направили, сега вече нямат правилен ход. И за финал ще се отклоня малко от темата, задавайки един въпрос, който вероятно ще ми спечели много неприятели, но пък ще ми е интересен анализа на всеки, който прояви интерес към него - Как 16-тата съветска република успя за 15 години да стане член на Нато и за 18 на ЕС, без да се пролива кръв и без да има сериозни политически сътресения(икономическите бяха факт), без промяна на границите, без сериозно етническо напрежение, въпреки че се намира на Балканите т.е. до проливите, въпреки че имаше дълги години война в непосредствена близост, въпреки апетитите на Турция, че на всичкото отгоре и Македония обяви независимост, без за пореден път да бъдем въвлечени в конфликт заради нея?

цитирай
29. dolce - ндааааааа
22.02.2014 11:24
Соросоидите се активирахте. За какви западни ценности ми говорите бе Фарисеи?
Кое е ценност на запад освен парите?
Педерастията, педофилията, омразата спрямо инакомислящите и не съгласните да са роби на Мамона?
Кое?
Къде останаха ценностните ви системи когато земята поена с кръвта и на вашите деди се заселва с Юдеи, Сунити, Салафити?
Докога за лъскавата тенекийка и парченцето хляб което ви подхвърлят ще продавате собствения си народ/
Честно да ви каза ОТВРАЩАВАТЕ МЕ!
цитирай
30. stamenmihalevski - до parasol
22.02.2014 11:43
Може би трябваше да задам въпроса по друг начин "Защо едните демонизирате Запада, а другите Русия?" Всъщност Русия е част от тази същата цивилизация, въпреки че винаги е играла ролята на догонващ. Да не се забравя, че Русия е водила не една и две битки за разпространението на тази същата цивилизация срещу една друга, благодарение на които битки и ние сме се завърнали там, където ни е мястото - сред европейците. Имитация на западната цивилизация е например Индия или пък Китай, на които им е наложена, дори Япония. Японците обаче толкова добре я възприемат, че чак стават по-западняци от почти всички сътворили западната цивилизация. Да си симпатизант на ЕС не означава, че трябва да си враг на всичко руско и обратно. Една силна Русия обединена с ЕС би направило Европа едно по-сигурно и по-проспериращо място за живеене. Кой обаче няма интерес от подобно развитие на нещата? :)))
цитирай
31. dolce - Интерес
23.02.2014 06:33
Интерес би трябвало да има самата Европа. Но докато я управляват с лица поставени от Америка няма как да стане това. Дали не трябва да се каже така- кога ЕВРОПА ЩЕ СЕ ИЗМЪКНЕ ОТ МЪРТВАТА ХВАТКА НА МАСОНСКА АМЕРИКА?
цитирай
32. stamenmihalevski - до dolce
23.02.2014 07:41
Топло, топло :))) Интерес имат и Европа, и Русия, дори и Китай, защото една Русия с по-богато население е потенциален клиент на стоките им, и на всичкото отгоре имат обща сухопътна граница т.е. "алъш-вериша" ще е улеснен. Европа има пари, а Русия ресурси. Обединени ще са направо непобедими. Интерес нямат САЩ, защото ще заиграят втора цигулка и арабския свят(заради нефта, на който купувачите ще намалеят). Задълбочат ли се проблемите на американците, си мисля, че ще се ускори процеса на сближаване на Европа с Русия. Има обаче още една пречка за подобно развитие на нещата, а именно задкулисието в политиката днес - не е много ясно руснаците от руснаци ли се управляват, германците от германци ли, французите от французи ли и т.н. Всъщност не толкова етноса на управляващите е важен, а интереса, който защитават. И ние си имаме много българи, които управляват процесите в България, но дали защитават нашите интереси е малко под въпрос. От време на време може би го правят и затова зададох такъв въпрос в първия си коментар (за бившата "16-та съветска република"). Колкото и да ги плюем, монетата винаги има две страни...
цитирай
33. dolce - Едва ли
23.02.2014 22:09
Едва ли тези които управляват България изобщо мислят за Вас и за мен. Съдя по това в което превръщат България. По надупената поза спрямо Брюксел. Аз не желая повече да бъда управляван от безименни чиновници от на майната си и нищо да не зависи от мен. Обаче искренно се надявам скорро да се променят нещата. За другото сте прав само че първо европейците трябва да разберат че с руснаците трябва да разговарят като равни и да спрат да са подлоги в политиката на Юдео-Ционизма.
цитирай
34. evrazol - У българия равни с руснаците са само ...
18.03.2014 09:14
У българия равни с руснаците са само фашистите.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: evrazol
Категория: Политика
Прочетен: 1969402
Постинги: 375
Коментари: 65516
Гласове: 19464
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031