Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.04.2015 23:03 - Анадънму?
Автор: evrazol Категория: Политика   
Прочетен: 9809 Коментари: 6 Гласове:
10

Последна промяна: 08.04.2015 23:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

- Покайте се, грешници-и-и. Иде съдния ден!
Виждали сме такива пишман пророци, дето да им се чудиш, да ги съжаляваш ли, или да им се смееш... Изправени библейски на някое кръстовище, самотни в своето преклонение и безсилие, проповядват страх.
- Покайте се грешници-и-и!!! - Мрънка под нос Гоце и шепне за референдум, който да отмени санкциите срещу бившия му господар.
- Русия ще ни удари-и-и!!! – приглася му на друго кръстовище от Европейския ни път Комиков и препетолъчва простосмъртните с верски унес.
- НАТО ни прави мишена-а-а!!! – от друго кьоше пророкува беловлас петолъчконосец с кожена тужурка и вдигнат юмрук.
- Сириза, Сириза е пътят и истината и живота-а-а-а!!! – Провиква се новоизлюпен посерко с бутафорна плащеница.
- Винаги с Европа, никога против Русия-а-а!!! – Доказан гей се взема на сериозно – и той проповедник се пише.
На всеки ъгъл, на всеки екран, всеки ден, всеки час, навсякъде по един проповедник пророкува своя си Армагедон. Бръкнал с лявата си ръка в десния европейски джоб, с дясната в левия крачол на Големия брат, със страх от собственото си минало, за собственото си бъдеще, от собствената си непотребност в настоящето – призовава. Смунтеното му съзнание рисува следващи го тълпи. Бедното му въображение си представя народно признание, а страхът от изчезващото му величие вещае апокалипсис.
Латентните ибрикчии, едва подтискащи професионалния си напън, украсяват пророчествата, гадаят по вътрешностите на икономиката и анализират нервните тикове на пророците. Тайно жалят по миналото, явно се съпротивляват на бъдещето и търсят из собствените си фобии аргументи за своите филии. Тях ги карадат, тях ги лъжат, на тях не им дават. Вече! Те са бедни, те са нещастни, те са зли и се чудят къде ще се заврат, ако проповедниците успеят все пак да родят през нощта из мъртва утроба вековната злоба на роба. Затънали са в простота. Иде нещо страшно.
„Страшното“ не е нещо, което не познаваме. В главите на проповедниците има опасност бившия „Голям брат“ да се замени с нов Голям брат, което е противопокАзно, вредно и апокалиптично. И те си искат стария Голям брат, понеже са му свикнали на мурафетите и ги свързват онези трайни чувства, съществуващи само в необозримите отношения между проститутката и сутеньора.
Добре бе, пичове! Изгонете ЕРП-тата, Билите, Дъндитата – всичките изгонете. Пък вложете некой лев вместо тях, заместете ги на пазара /белким толкоз пари се откраднали вече/ и се радвайте на народната любов. Поведете го тоя народ, вместо да пророкувате докато ваканцувате и заложете личните си задници в името на просперитета, вместо да ревете против еврогейщината, да си измисляте фашизъм и да се страхувате от Путин.
Ама не-е-е. Не ви се връзва аритметиката. /Не че някога ви се е връзвала, де/ Вие изповядвате Русляма и за това живеете от демагогия. Нищо свястно, работещо, солидно и най-вече трайно не създадохте за 25 години. Живяхте както си можете – здраве да е. Ама като загрубя играта, скриите се някъде, бе и си живейте живота. Ние няма да ви закачаме. Каквото било – било. Нали от перестройката, та до сега това ви беше основната идея – да не ви търсим сметка. Няма ... ама – идете си.
Способните ни младежи избягаха, Брюксел ви призна за демократизирани, ние ви приехме като херпис, като дефект на имунната система – ИДЕТЕСИБЕ!
Побъркахте го тоя народ. Инфантилизирахте го до безкрайност – гледа ви простотиите и се вживява и няма вече земна сила, която да го спре. Като турски сериал ви гледа и реве на романтичните сцени – ай стига толкова! Стига ви вече! М?
Абе, хора,
Не ви знам там – кой от братовчедите ви е комунист, кой репресиран, кой дисидент, кой обикновен педераст – вземете се на сериозно и си гледайте работата, бе. Искайте си парите, отстоявайте си правата, преследвайте си целите, сдружавайте се, познавайте се, помагайте си, ама не им се хващайте на хорото, бе! Не е толкова страшно. Пак ще сте електорат от който ТЕ винаги ще имат нужда, пак ще ви е трудно, ама от глад няма да Умрете, бе. Никой не е умрел от глад. Ама МОЛЯ ВИ – самоуважавайте се! А!?
Страдайте си по сутеньора „Бивш Голям Брат“, радвайте се на Европейските ценности, щом ви влече, но не губете човешкото и прагматичното за децата си, ако не можете за себе си , бе! Искайте от ВАШИТЕ СИ да ви отстояват интересите, а не от НАШИТЕ, щото те отстояват нашите интереси /да не поверваш :) /.
Само това имам да ви кажа. За да ви се случат нещата – искайте си ги от ВАШИТЕ, които и да са те. Те ви лъжат, те ви обещават, тях избирате – искайте си от ВАШИТЕ. ВЕрвайте им следвайте ги, е*бете се в г*зъ, но си искайте от ВАШИТЕ.
Анадънму?



Тагове:   тъг,


Гласувай:
12



Следващ постинг
Предишен постинг

1. evrazol - :)
08.04.2015 23:03
Що не пасе добитък по баирите - питайте ГЕРБ. Що нема Южен поток - питайте Станишев. Що крадат циганите - питайте Волен. Той си присвои тоя ресор. А защо не изкупуват тютюна - турците да питат Местан. Тогава шъ съ упрайм! Ха-а-ах.
цитирай
2. wonder - Якшамлар!
08.04.2015 23:27
Мамма миа, как си го подкарал на откоси. И по сегменти. ;)))
Всеки трябва/ всичко/ около себе си/... е краткият вариант на чистенето на собствените Авгиеви обори.
Билите фалираха и напускат, но преди това пак ще се продадат у нас... все пак 81 супермаркета, както стана и с Практикер. Останалите да питат други двама от две други правителства, които не си споменал в предходния коментар.
Чак се сетих за настръхващата прогноза, която ни остави Слава Севрюкова и тя е точно копие на поговорката "Двама се карат - третият печели."
цитирай
3. evrazol - Не съм ги споменал, щото не можах да си ги спомня с нищо
09.04.2015 00:12
wonder написа:

Билите фалираха и напускат, но преди това пак ще се продадат у нас... все пак 81 супермаркета, както стана и с Практикер. Останалите да питат други двама от две други правителства, които не си споменал в предходния коментар.

цитирай
4. haralanov - Между другото...
09.04.2015 15:33
- ,,Покайте се, грешници-и-и. Иде съдния ден!" е нещо твърде сериозно и е от Бога!
Другото, проповядвано от Гоце, СерГея или Болния е от Лукавия!
При тях няма Бог, а шум на обезценени кремълски рубли!
Ужасно им личи(и на тримата), къде ги стяга аналното отверстие!
цитирай
5. mamkamu - +
09.04.2015 21:24
Зашеметително си го написал! И си тотално прав.
Но нали знаеш, политиците скачат според пръчката, която им подава "електоратът" :) А него` ич го нема :)
цитирай
6. tomich - Те така требе - без жалост и милост!
11.04.2015 20:48
Винаги съм смятал, че най-страшните болезнени безкръвни оръжия срещу глупостта, невежеството, пошлостта, простащината и малоумието са интелигентната ирония и сарказмът. Те са безжалостно жилещи и унищожителни подобно на рояк пчели срещу безумно животно, осмелило се да краде и безчинства в техния дом...
Когато чета твоите иронични постинги, не зная защо се сещам за Чудомировите разкази. Може би защото разпознавам в тях някаква прилика в искрената изява на чувства, породени от почти едни и същи духовни и политически реалности, в които живуркат едни същи хора, един и същ народ, където духовността, просветеността и разумът са отстъпили пред господстващите, споменати от мен в началото, самоунищожителни качества на човека...

Хареса ми постинга, Евразол, въпреки нецензурното грубо последно изречение! Имай го в предвид занапред... Анадъмо? ;))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: evrazol
Категория: Политика
Прочетен: 1969088
Постинги: 375
Коментари: 65516
Гласове: 19464
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031