Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.07.2019 20:36 - ГЕНИЯТ ДОКАЗВА
Автор: begetron426 Категория: Технологии   
Прочетен: 2588 Коментари: 7 Гласове:
27


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

ГЕНИАЛНА Е САМО ОТКРИТАТА И ДОКАЗАНА СЪЩЕСТВУВАЩА ИСТИНА

ЦВЕТАН ПАВЛОВ ИВАНОВ

Преди да докаже грешките на Хокинг и Айщайн, малкия гений е добре да докаже възможен ли е безкраен Бог. Защото безкрайността забранява съвършеството на Бог, а несъвършен Бог е невъзможен. Затова малкия гении първо трябва да определи условията, при които е възможен съвършен Бог, или изобщо условията необходими за съществуване на съвършенството. Тогава, наистина ще бъде гениален! Това важи и за всички други, които искат да има Бог. 
Защота Съвършенството е крайна завършена система, която трябва да съдържа Всичко, но като крайна система е невъзможно да съдържа Всичко, което забранява нейното съществуване. Безкрайността забранява съвършенството, защото е незавършена система, която винаги е в процес на движение към Всичко, но никога не го постига. 
Следователно, Бог не може да съществува нито като краен нито като безкраен, защото и в двата случая е несъвършен. Остава му само една възможност, да бъде догматична илюзия. Малкият гении, ако опровергае написаното ще заслужи гениалността си...

image EPICENTER.BG   Дете гений е на път да докаже, че Хокинг и Айнщайн са сгрешили за съществуването на Бог Във Вселената всичко е безкрайно, включително и времето, което атеистичните учени възприемат напълно погрешно. Всъщност има една и съща безкрайност и затова Вселе....      
  •  


Тагове:   дете,   Бог,   безкраен,   гений,   Хокинг,   айщайн,


Гласувай:
27



1. zaw12929 - Няма доказателства за наличието на ...
01.08.2019 09:53
Няма доказателства за наличието на Бог, както и че няма! Това е вяра, която държи съзнанието, Вярващите имат съвест, атеистите- нямат страх от Бога! Така върви светът напред. Първи протестантите се направиха на Богове, после... Ползите от вярата са дотам, додето липсва политика във вярата! Но не и когато уж липсва.Да отричаш бог е грешно, когато нямаш доказателства.
Най правилното да оставим всеки сам да избира, без да му налагаме
Наи важното правило на Бог е : Човекът има винаги избор, нека всеки избере сам да вярва или не в Бог! Божите книги- библия, коран са консерватични- нямат развитие- те не се променят
НАУКАТА: тя непрекъснато открива природните закони и затова се променя- базира се на откритото, сътворено в инструменти на познанието и открива нови и нови природни закони. Законите на природата са непоклатими, непроменими за разлика от човешките, където управникът повелява "Законът съм АЗ!" Човеците са смъртни, те са опаковка на безсмъртната душа! В тази област много малко са човешките знания, но само обедитени вярващи и атеисти трябва да вървят напред, светът да прогресира, да се развива и той има цел!
Всеки човек е нужен! На всеки чвек светът е нужен за да живее пълноценно според знанията които обладава!
УСПЕХ!!

цитирай
2. bven - Божиите книги и библиите са за хора, които не мислят.
02.08.2019 11:28
Целта на всички религии да държат мозъка накъсо.
Книги и библии имат едни и същи автори и преследват една цел. Именно тази цел пречи на творчеството и еволюцията на всички творения на Създателя, независимо как се е наричал или се нарича в момента. Самият факт, че е имало четири потопа на Земята, а библиите говорят само за един и то не истината, трябва да светне сигналната лампичка на човек. Папското войнство също разполага с данни, които не казват и коментират - затова все още съществува.
Темата е много пространна, но добрата новена е, че човечеството проглежда:)))
Поздрави!
цитирай
3. kvg55 - begetron426,
04.08.2019 11:42
"Във Вселената всичко е безкрайно, включително и времето" - това още Ленин го е казал : "Вселената е безкрайна във времето и пространството". Пишеше го на корицата на списание "Космос" от шестдесетте години. Нищо ново под слънцето.
цитирай
4. eva666 - ,,,май не забелязвам много такива ...вкл и наоколо ))
04.08.2019 21:27
Темата е много пространна, но добрата новена е, че човечеството проглежда:)))
Поздрави!
цитирай
5. radostinalassa - Аз пък знам, че камшичето на ...
06.08.2019 16:36
трихомонаса не може да е създадено случайно. Даже не си го и помисляйте.
цитирай
6. lion1234 - Съвъшено вярно!
12.08.2019 11:37
Дилемата е ясна: или Бог е съвършенство, съществуващо ограничено от определена форма и съдържание, или е безкраен, несъвършен, незавършен, неопределен и несъществуващ.
цитирай
7. zaw12929 - Когато се появи безбожието ( про...
16.08.2019 13:52
Когато се появи безбожието ( протестанството, атезмът ) които омърсиха вярата в доброто, светът стана по модерен и по жесток.Хората живеят по дълго, а боледуват с жестоки болести... Вървим към поредния срив на човечеството, подложено на модерната епоха, където живеем все по зле, без Бог, които повелява да живеем в доброта, без омраза, злоба, завист , алчност- грехове. Важното е да има вяра, която налага ред.
Гнусна гавра е, когато надменник определя, че който вярва в Бог не може да мисли/ Спрете да си го мерите. Безкрайността не се мери... Този спор е ненужен. Всеки да вярва в каквото иска, без да укорява които не мислят, като НЕГО!!!Религии и секти Бол Има избор Само Бог е един!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: begetron426
Категория: Технологии
Прочетен: 2898200
Постинги: 370
Коментари: 4166
Гласове: 87745
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031