Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.07.2011 08:59 - Как да се ориентираме в морето от игри за момичета
Автор: ivoganchev Категория: Забавление   
Прочетен: 1168 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 05.04.2013 14:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Когато става въпрос за игри за момичета, има толкова голямо разнообразие, че лесно можете да се изгубите в океана от сайтове предназначени за младите дами. Игри с обличане, готвене, подреждане, гледане на бебета - списъка е безкраен. Повечето от тях са красиво оформени и с перфектна графика и функционалности. Това е така, защото целта на игрите е да грабне вниманието на момичето и да го задържи на сайта възможно най-дълго.

Как обаче да се ориентираме в целият този неограничен избор, какво да търсим? Е, освен очевидното, като цветове, дизайн, десени и оформление на сайта трябва да гледаме и какви игри се предлагат на него. Най-добрите сайтове за игри за момичета предлагат не само глуповати игри, който нямат никакъв смисъл, а предлагат и игри, който целят развитието на момичето и развиват фантазията, логическото мислене и чувството за ориентация.

Другото за което трябва да гледаме е категориите игри, който се предлагат. Най-разпространените са игрите за обличане и подреждане. Но в днешно време това не е достатъчно. С развитието на технологиите се наблюдава и появата на далеч по сложни игри, който изискват повече внимание и не се изчерпват само с разместването на различни обекти на красив фон. Това са стратегическите игри, игрите за управление на заведения и различните видове симулатори. Разбира се не бива да забравяме и игрите за готвене, където момичетата могат лесно да усъвършенстват своите умения в кухнята. с приготвянето на различни видове ястия.  Не трябва да се забравят и игрите с гримиране, така любими на голяма част от момичетата, гримират се различни знаменитости, кукли, манекени и дори животни. .

Всеки ден се разработват нови игри за момичета, който целят да грабнат вниманието на девойката. Всичко, което може да се хареса на момичето е добра отправна точка за направата на нова игра. Дали ще е играта готвене, игра за обличане или с кукла Барби, няма значение. Важното е всеки ден да излизат нови и все по качествени игри  за момичета.

Също е много важно да се отбележи, че въпреки качеството, разнообразието и красотата на игрите е добре да не забравяме, че живеем в реален свят и интерактивните забавления трябва да останат на заден план. Игрите за момичета са както забавни и интересни, така и изключително опасни! Лесно безобидното хоби може да се превърне в пристрастяване и постепенно момичето да забрави за съществуването на най-добрите си приятелки и съученички. Внимавайте!

И ще заключим с това, че игрите за момичета жънат големи онлайн успехи и са един приятен начин за прекарване на свободното време. Цял един свят пълен с красота.

Игри за момичета можете да намерите на ladyigri.com. Всички момичешки игри са безплатни и свободни за играене.



Тагове:   игри за момичета,


Гласувай:
0



Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ivoganchev
Категория: Забавление
Прочетен: 12820
Постинги: 2
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930