Най-четени
1. zahariada
2. radostinalassa
3. varg1
4. leonleonovpom2
5. kvg55
6. wonder
7. planinitenabulgaria
8. mt46
9. sparotok
10. hadjito
11. getmans1
12. tota
13. zaw12929
14. stela50
2. radostinalassa
3. varg1
4. leonleonovpom2
5. kvg55
6. wonder
7. planinitenabulgaria
8. mt46
9. sparotok
10. hadjito
11. getmans1
12. tota
13. zaw12929
14. stela50
Най-популярни
1. shtaparov
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. vidima
7. bojil
8. dobrota
9. ambroziia
10. milena6
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. vidima
7. bojil
8. dobrota
9. ambroziia
10. milena6
Най-активни
1. sarang
2. radostinalassa
3. lamb
4. vesonai
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. mimogarcia
9. bateico
10. getmans1
2. radostinalassa
3. lamb
4. vesonai
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. mimogarcia
9. bateico
10. getmans1
Систематизираната и класифицирана част от нашето невежество наричаме ЗНАНИЕ
-----------------------------------------------
ЧОВЕШКАТА ГЛАВА ПРИЛИЧА НА СТОМАХА: ЕДНА СМИЛА ПОЕТАТА ХРАНА, ДРУГА СЕ ЗАПИЧА.. --------------------------------
Колкото си по-гол, толкова по-невидим ставаш. _________________________
„Веднъж като приемем формулата на Монтескьо, че базисът на демокрацията е добродетелта - трябва да заключим, че развалените нрави са несъвместни с демократически държавен строй - сиреч, че у развалените хора демократизмът бива нещо несъществено, безпредметно, едно повърхностно лустро, един безсмислен изглед, една изкуствена вънкашност, прикриваща пълно нищожество. Такъв е демократизмът на русите, на гърците, на турците, на власите и на сърбите. А преди всичко, такъв е демократизмът на българите.” Сякаш не Михайловски, а самият Нострадамус го е казал.
Постинги в блога от 16.02.2010 г.
16.02.2010 14:42 -
Варен октопод по гръцки
Начин на приготвяне:
Октоподът се почиства и се слага да ври в тенджера с около 1 л. вода. Вари се докато придобие червен цвят и стане мек. Изцежда се, кожата се обелва и се нарязва на малки парчета. Чесънът се пресова и се смесва със зех...
Октоподът се почиства и се слага да ври в тенджера с около 1 л. вода. Вари се докато придобие червен цвят и стане мек. Изцежда се, кожата се обелва и се нарязва на малки парчета. Чесънът се пресова и се смесва със зех...
Търсене
Блогрол
1. Тореадор
2. Пътят
3. @
4. Бялото пространство на безкрая
5. zoorry
6. maymi
7. mamkamu
8. svoboda
9. ivoberov
10. templar
11. anlov
12. begetron426
13. gmihov
14. ignatkan
15. sylviastefanova
16. novitejivotni
17. crisis
2. Пътят
3. @
4. Бялото пространство на безкрая
5. zoorry
6. maymi
7. mamkamu
8. svoboda
9. ivoberov
10. templar
11. anlov
12. begetron426
13. gmihov
14. ignatkan
15. sylviastefanova
16. novitejivotni
17. crisis