Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.05.2019 00:39 - Второмайски декрет на народовластието.
Автор: evrazol Категория: Политика   
Прочетен: 969 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Другарки и другари,
Вече е втори май, еуфорията около празника бавно затихва, но предстоят нови, още по-велики празници.
Искам в този делничен ден, в този ден, използван десетилетия наред за изтрезняване на работническата класа, да ви обърна внимание на един факт, заобикалян мълчаливо, както от гражданското общество, така и от извънгражданското.
В условията на пълзяща европеизация, пълзяща диктатура и лазеща демокрация, НИЕ, Вашите нескончаеми лидери, последователно и тактично, хитро и стратегически провеждахме и сме на път да завършим един естествен и изключително нужен на отечеството ни процес.
Ние завършваме лустрацията, другари.
Работейки тихо, но упорито, понякога през нощите, понякога урболешки и кампанийно, ние неуморно и всеотдайно следвахме великата цел – лустрацията, като един естествен завършек на ВОСР.
Няма да ви отегчавам с подробности и детайли, нито да ви занимавам с непреодолимите трудности, които с лекота, а понякога и със скъпи жертви преодолявахме. Важното е, че лустрацията завърши. Важното е, че отнехме възможността вражески елементи, подриващи основите на НАШЕТО общество, което вече стана и ВАШЕ, да се докопват до властта и да внасят еврогейски настроения в строителството на съвременната олигархия на народа.
Лустрацията завърши, другари.
Нашите здрави партийни кадри вече са навсякъде. По всички етажи на властта, по всички НПО-та, по села и паланки, сред емигрантите, във ВУЗ-ове и детски градини, начело на големи фирми – строители на светлото бъдеще по обществена поръчка.
Нужни бяха много години самоотвержен труд. Понякога явен и демонстративен, понякога в задкулисието, но това не ни отчая.
Целта оправда средствата.
И лустрацията завърши.
Вече всички сме спокойни, че никой непроверен, никой недоказан в боя, в партийното строителство, никой без грам незаконно придобито имущество, няма никакъв шанс да застрашава европейското развитие на България по социалистически път.
Здравите сили овладяха дясното пространство, традиционните сили контролират лявото. Наследниците на ОФ овладяха ПФ, а лидерите на бифшите малцинства изградиха достатъчни мнозинства, за да се превърнат в коректив и балансьор на народното добруване.
Вече вяма никакво значение кой в коя секта, пардон, секция на здравите сили работи, живее и добрува. Ние ви върнахме към нашите корени, за да станете отново творци на благата.
Творете, другари. С вяра в утрешния ден.
Гласувайте по съвест, вече няма страшно и дори значение.
Всичко е наше. Дори и времето.




Тагове:   тъг,


Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: evrazol
Категория: Политика
Прочетен: 1986050
Постинги: 375
Коментари: 65516
Гласове: 19466
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930